Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου 2010

Δοσο...λογίες


Πολλές φορές συμβαίνει να έχουμε ρίξει λίγο αλάτι η πολύ πιπέρι στο κρέα που ετοιμάσαμε για το ψήσιμο στα κάρβουνα.
Πριν πολλά χρόνια κάποια φίλη και πολύ έμπειρη μου είπε ένα μυστικό!
1+2+3.....
Δεν κατάλαβα αμέσως.
Η δοσολογία για είναι πετυχημένα τα ψητά μας είναι:
Σε ένα βαζάκι βάζουμε
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
3 κουταλιές αλάτι.
Μέχρι σήμερα η δοσολογία αυτη ειναι αλάνθαστη.Ετοιμάστε το μίγμα αυτό και αποθηκεύστε το.

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή συμβουλή! Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστή η φίλη σου!!!!! Ήδη το πρώτο βαζάκι μου, φτιάχτηκε και πήρε τη θέση του στο ντουλάπι με τα μπαχαρικά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή