Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
Δοσο...λογίες
Πολλές φορές συμβαίνει να έχουμε ρίξει λίγο αλάτι η πολύ πιπέρι στο κρέα που ετοιμάσαμε για το ψήσιμο στα κάρβουνα.
Πριν πολλά χρόνια κάποια φίλη και πολύ έμπειρη μου είπε ένα μυστικό!
1+2+3.....
Δεν κατάλαβα αμέσως.
Η δοσολογία για είναι πετυχημένα τα ψητά μας είναι:
Σε ένα βαζάκι βάζουμε
1 κουταλιά της σούπας πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ρίγανη
3 κουταλιές αλάτι.
Μέχρι σήμερα η δοσολογία αυτη ειναι αλάνθαστη.Ετοιμάστε το μίγμα αυτό και αποθηκεύστε το.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Πολύ καλή συμβουλή! Καλό μήνα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΣωστή η φίλη σου!!!!! Ήδη το πρώτο βαζάκι μου, φτιάχτηκε και πήρε τη θέση του στο ντουλάπι με τα μπαχαρικά!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή