Μία πρόταση για ψωμάκια σε τραπέζι με επίσημους καλεσμένους η για μία μέρα ξεχωριστή με την οικογένεια μας.
Φτιάχνουμε ζύμη για ψωμί.
αντί όμως να του δώσουμε μορφή φρατζόλας η καρβελιού,πλάθουμε τρία λεπτά μπαστούνια.
Έπειτα μπλέκουμε τα μπαστούνια της ζύμης σε κοτσίδα.
Μετά βρέχουμε τα ψωμάκια μας με νερό και τα τυλίγουμε με σουσάμι
Aφήνουμε τα ψωμάκια να φουσκώσουν λίγη ώρα και στη συνέχεια τα ψήνουμε 15 -20 λεπτά στου 180 βαθμούς.
Τα σερβίρουμε σε κάθε πιάτο ξεχωριστά .
Πολύ ωραία ιδέα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤέλεια ιδέα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜπράβο Μάρα!!!
Εξαιρετικά τα ψωμάκια σου Μαράκι μας!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕίσαι γνωστή πια, για τις ζύμες και τα ψωμιά σου!
super...!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΤι όμορφα που γίνονται! Μικρά και πρακτικά κι από εμφάνιση σούπερ!
ΑπάντησηΔιαγραφήεγω λιγουρευτηκα τσουρεκι ετσι που τα ειδα ομορφα και στρουμπουλα!
ΑπάντησηΔιαγραφή