Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010
Ντοματόσουπα
Ενα ελαφρύ δείπνο μα ταυτόχρονα χορταστικό!
Υλικά
Ζυμαρικά για σούπα όπως αστράκι,πεπονάκι κτλ.
3-4 ποτήρια νερό
3 ντομάτες πολτοποιημένες(η κονκασέ)
αλάτι πιπέρι
2 κουταλιές βούτυρο
1 κρεμμύδι και 1 καρότο τριμμένα
Οδηγίες
Τρίβουμε το κρεμμύδι και το καρότο και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα με το νερό .
Μόλις πάρουν βράση ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα ζυμαρικά μας.Τα αφήνουμε για 5 λεπτά να βράσουν.Τέλος προσθέτουμε και τα ζυμαρικά μας και αφήνουμε να βράσουν κατά την προτίμηση μας.Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί της αρεσκείας μας.
Μικρά tips
Αν θέλουμε αντί για βούτυρο βάζουμε ελαιόλαδο.
Η ντοματόσουπα της φωτογραφίας φτιάχτηκε με ζυμαρικά αλφάβητο.
Αν μας αρέσει το άρωμα προσθέτουμε και ελάχιστο βασιλικό.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αν την βάλω κάτω μπορεί να φάω όλη την κατσαρόλα...τέλειο φαγάκι και το βράδυ αν την φτιάξεις ακόμα καλύτερο! Οταν έχω ρίχνω και λίγο πράσο μέσα....Ονειρο!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλό σου απόγευμα!
Συμφωνώ Εφη μου! Καλό απόγευμα και σε σένα!
ΑπάντησηΔιαγραφήΗ ομορφιά της απλότητας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΑπό τις αγαπημένες μας σούπες!!!
σουπίτσα που ταιριαζει ιδιαιτερως στο καλοκαιρι...
ΑπάντησηΔιαγραφήίσως και λίγη κόκκινη κολοκύθα και στο τέλος λίγο δυόσμο
ΑπάντησηΔιαγραφήΘα συμφωνήσω φίλη-φίλε ανώνυμε αλλά με την κολοκύθα αλλάζει τελείως σαν συνταγή.Η πρόταση σου περνά σαν υπόψιν για μια νέα συνταγή με κόκκινη κολοκύθα.Ευχαριστώ!
ΑπάντησηΔιαγραφή