Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010
Onions rings
Γίνονται εύκολα,γρήγορα και τρώγονται "μετά μανίας".
Θα δώσω δύο εκδοχές .Εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε.
1η εκδοχή
3-4 μεγάλα κρεμμύδια
αλεύρι για τον χυλό
αλάτι ,πιπέρι,πάπρικα και λίγο τσίλι αν θέλουμε.
Οδηγίες
Κόβουμε τα κρεμμύδια μας σε ροδέλες πάχους 0,5 εκατοστά και τα χωρίζουμε.
Σε ένα μπώλ φτιάχνουμε τον χυλό με νερό αλεύρι και τα μπαχαρικά μας.
Παίρνουμε ένα βαθύ τηγάνι,βάζουμε λάδι μπόλικο και το ζεσταίνουμε να μην κάψει.
Έχουμε βουτήξει τα "δαχτυλίδια "μας στον χυλό.Τα ρίχνουμε στο τηγάνι.Αν χρειαστεί τα γυρίζουμε ώστε να πάρουν χρώμα και από τις δύο πλευρές.
2η εκδοχή
3 κρεμμύδια
1 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα
1φλυτζάνι του τσαγιού αλεύρι
1 αυγό χτυπημένο
1/2 κουταλάκι μπέικιν
1/2 κουταλάκι σόδα
αλάτι,πάπρικα
Οδηγίες
Κόβουμε σε ροδέλες τα κρεμμύδια και τα χωρίζουμε.
Τα βάζουμε στο γάλα για μισή ώρα
Με τα υπόλοιπα υλικά φτιάχνουμε τον χυλό .Βουτάμε μέσα στον χυλό τα κρεμμύδια και τα τηγανίζουμε.
Αυτή η εκδοχή είναι από:http://delicieuses.forumotion.net/forum-f1/topic-t2194.htm#34015
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Κρασομεδάκι φίνο!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕγω τα κανω και με μπυρα αντι για μπεικιν και σοδα για να φουσκωνει το κουρκουτι και γινεται περιπου οπως στα μαγαζια...
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλησπέρα Μάρα και καλώς σε βρήκα!!
ΑπάντησηΔιαγραφήπολύ ωραίο το blog σου και με αγαπημένες συνταγές!!
Τα λέμε εδω στις μπλογκοκουζίνες μας!
Φιλάκια!
Ελπινικη μου στην πρωτη εκδοχη φτιαχνουμε ενα χυλο οπως ξερει ο καθενας.και αυτος με την μπυρα ειναι πολυ καλος.Θα βαλω την επισημανση σου στα tips.Ευχαριστω!
ΑπάντησηΔιαγραφήΕυα ευχαριστω πολυ.Καλως ορισες και καλες μπλοκοκουβεντουλες!
Κ ΕΓΩ ΜΕ ΜΠΥΡΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ Η ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ....
ΑπάντησηΔιαγραφή