Μια συνταγή της κουμπάρας μου εύκολη και νόστιμη!
Υλικά
- 500 γρ γαριδες αποφλειωμενες μεσαιου μεγεθους
- 200 γρ καβουροψυχα
- 4 αυγα βρασμενα
- 1 σφηνακι ουισκι
- 400 γρ μαγιονεζα
- πιπερι
- λιγο κετσαπ
- Οδηγίες
- Βραζουμε 5-7 λεπτα τις γαριδες.
- Επειτα τις ψιλοκοβουμε καθως και την καβουροψυχα.
- Μετα κοβουμε σε μικρα κομματια τα αυγαΒαζουμε σε ενα μπωλ την μαγιονεζα και την ανακατευουμε με την κετσαπ.Η ποσοτητα της κετσαπ θα καθοριστει απο γευση που θελουμε εμεις.
- Σε μια σαλατιερα ριχνουμε τις γαριδες, την καβουροψυχα, τα αυγα, λιγο πιπερι, το ουισκι και ανακατευουμε. Μετα ριχνουμε το μισο μιγμα μαγιονεζας κετσαπ και ανακατευουμε παλι.
- Τελος με το υπολοιπο μιγμα μαγιονεζας καλυπτουμε την σαλατα.
- Διακοσμουμε με διαφορα, οπως καροτο, αγγουρι, καπαρι ή αγγουρι τουρσι.Μπορουμε αν θελουμε να βαλουμε λιγη καπαρι η αγγουρακι τουρσι μεσα στις γαριδες.
Μικρά tips
Για καλύτερη γεύση την ετοιμάζουμε λίγες ώρες πριν την σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου