Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2010

Η γαριδοσαλάτα της κουμπάρας





 Μια συνταγή της κουμπάρας μου εύκολη και νόστιμη!


Υλικά



  • 500 γρ γαριδες αποφλειωμενες μεσαιου μεγεθους
  • 200 γρ καβουροψυχα
  • 4 αυγα βρασμενα
  • 1 σφηνακι ουισκι
  • 400 γρ μαγιονεζα
  • πιπερι
  • λιγο κετσαπ
  • Οδηγίες
  • Βραζουμε 5-7 λεπτα τις γαριδες.
  • Επειτα τις ψιλοκοβουμε καθως και την καβουροψυχα.
  • Μετα κοβουμε σε μικρα κομματια τα αυγαΒαζουμε σε ενα μπωλ την μαγιονεζα και την ανακατευουμε με την κετσαπ.Η ποσοτητα της κετσαπ θα καθοριστει απο γευση που θελουμε εμεις.
  • Σε μια σαλατιερα ριχνουμε τις γαριδες, την καβουροψυχα, τα αυγα, λιγο πιπερι, το ουισκι και ανακατευουμε. Μετα ριχνουμε το μισο μιγμα μαγιονεζας κετσαπ και ανακατευουμε παλι.
  • Τελος με το υπολοιπο μιγμα μαγιονεζας καλυπτουμε την σαλατα.
  • Διακοσμουμε με διαφορα, οπως καροτο, αγγουρι, καπαρι ή αγγουρι τουρσι.Μπορουμε αν θελουμε να βαλουμε λιγη καπαρι η αγγουρακι τουρσι μεσα στις γαριδες.
Μικρά tips

Για καλύτερη γεύση την ετοιμάζουμε λίγες ώρες πριν την σερβίρουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου