Είναι από τα πλέον αγαπημένα μας.Μια φορά την εβδομάδα συνοδεύει τα ψάρια παρέα με το Κρεμμυδόψωμο
Υλικά
8 πατάτες ωμές τριμμένες στο μέτριο του τρίφτη
1 αυγό
2 κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη
αλάτι, πιπέρι
100 γρ. φρυγανιά
και αρκετό ελαφρύ λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί
Eίναι σαν χυλός μην περιμένετε να σφίξει
Το παίρνουμε με το κουτάλι και βάζουμε κουταλιές- κουταλιές μέσα στο καυτό λάδι και τηγανίζουμε.
Μικρά tips
Αν δεν έχετε παξιμάδι τριμμένο βάλτε αλεύρι.
Τέλος αν θέλετε μπορείτε να βάλετε 4-5 κουταλιές κεφαλοτύρι σκληρό(τριμμένο)
Νοστιμότατοι!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΦτιάχνω κι εγώ μια παρόμοια συνταγή της γιαγιάς μου που την έφερε από τη Γερμανία.
Καλημέρα!!!!
Υπέροχοι φαίνονται.
ΑπάντησηΔιαγραφήΟι πατάτες πόσο βάρος έχουν περίπου?
Καλησπέρα Ελενα.Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να τις ζυγίσω.Διαλέγω 8 μέτριες πατάτες.
ΑπάντησηΔιαγραφή