Όπως πέρυσι έτσι και φέτος είπα να κλείσω την μαγειρική χρονιά μου με γλυκό!
Είμαι γλυκατζού …τι να κάνουμε…και δεν το κρύβω άλλωστε.
Η συνταγή είναι Ισλί και μάλιστα παραδοσιακά.
Θέλω πριν τα υλικά και τις οδηγίες να αφιερώσω την συνταγή αυτή σε μια αγαπημένη μου φίλη. Οι λόγοι είναι πολλοί ,εγώ θα σας πω μόνο τον ένα…μου έστειλε το τσιμπιδάκι που κεντούν τα Ισλί. Γιάννα μου αφιερωμένη σε σένα η συνταγή….(βλέπεις δεν λέω πολλά)
Σε ευχαριστώ για όλα και φυσικά αυτό που έχει ενδιαφέρον να μάθετε αγαπητοί μου αναγνώστες είναι ότι η Γιάννα είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια (πάπυρους ,λαρούς Χ10).
Ας δούμε τα υλικά … και ότι ευχές έχω να δώσω για το νέο έτος…