Ένα εύκολο, γρήγορο μα και γευστικό πιάτο!
Υλικά
1 ψαρονέφρι
300γρ μανιτάρια κομμένα (κατά προτίμηση φρέσκα)
1 μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
2 σκελίδες σκόρδο
1/2 ποτήρι κρασί λευκό
χυμό από 1/2 λεμόνι
αλάτι πιπέρι
ελαιόλαδο
Οδηγίες
Κόβουμε το ψαρονέφρι σε φέτες πάχους 1-1,5 εκατοστά.
Σε βαθύ τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε για 1-2 λεπτά το ψαρονέφρι.Το βγάζουμε από το τηγάνι και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι το σκόρδο το κρεμμύδι και τα μανιτάρια να σοταριστούν και αυτά.Μόλις αρχίσουν να μαραίνονται προσθέτουμε το ψαρονέφρι και σβήνουμε με το κρασί και τον χυμό λεμονιού.Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να ψηθούν μέχρι να μείνει με το λάδι του.
Σεβρίρετε ζεστό με συνοδευτικό πατάτες η ρύζι.
αγαπημένα υλικά, υπέροχο πιάτο
ΑπάντησηΔιαγραφήμανιταρια γιαμ γιαμ ..
ΑπάντησηΔιαγραφήψαρονεφρι γιαμ γιαμ..
νοστιμο φαγητοοοοοοοοοοο...
και συ τετοια ωρα μας σερβιρεις?..χαχαχαχαχαχα.
φιλακιααααααααααααα....
καλο βραδυυυυυυυυυυ..
Ευχαριστώ Χρυσα μου!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟσο για το βραδινό σερβίρισμα νομίζω ότι είναι ελαφρύ πιάτο για όσους το ξενυχτούν...Φιλιαααααα
μανιτάρια γιαμ, γιαμ, γιαμ.....τέλειο πιάτοοοοοοοοο! Καλή Κυριακή!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΟύτε συνεννοημένες....Ψώνισα το ψαρονέφρι αλλά δεν ήξερα πως να το φτιάξω! Τώρα έμαθα!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΜάρα μου, να ένα φαγάκι που επιθυμώ γιατί μου αρέσει.Η παρουσίαση καταπληκτική και τα υλικά υπέροχα, αλλά στο σπίτι μου δεν μπαίνουν μανιτάρια διότι, δυστυχώς, δεν τα θέλουν! Κλαή Κυριακή.
ΑπάντησηΔιαγραφήαχ και εγω ψαρονέφρι θα φάω σε λίγο με λαχανικά...πολύ μου αρέσει αυτό το κρέας!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΚαλή Κυριακή tante kiki!Μαρίνα φτιάξτο είναι και εξπρες πιάτο.Helengr φτιάξε κοπέλα μου δύο εκδοχές μια για σένα με μανιτάρια και μια χωρίς βάζοντας παραπάνω κρεμμύδι και πιπεριές.Συμφωνώ Pansofix ωραίο κρέας για γρήγορο και altente πιάτα.
ΑπάντησηΔιαγραφήall time classic συνταγη...του παει πολυ και το θυμαρι...
ΑπάντησηΔιαγραφήΑγαπημένο φαγητό!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΩραιο φαγάκι Μάρα.
ΑπάντησηΔιαγραφήΚι ελαφρύ και τρώγεται από όλους που ξέρουν να φάνε
Φιλιά